Pilates

Op zoek naar een moment voor jezelf? Pilates laat je even ontsnappen uit de hectiek van je dagelijkse leven.

Wat is pilates?

Een effectieve trainingsmethode die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig, soepel en mooi gevormd lichaam te krijgen. De nadruk ligt op concentratie, beheersing, centrering, precisie, vloeiende bewegingen en ademhaling. De oefeningen worden uitgevoerd op een mat of toestel: de reformer. De trekveren van de reformer geven steun en weerstand. Ideaal bij rug-, nek- of schouderklachten en verminderde flexibiliteit.

 

Voordelen van pilates

Pilates neem je mee in je dagelijks leven. Je krijgt een meer opgerichte, ontspannen houding en het vergroot je lichaamsbewustzijn.

Voordelen op een rij:

  • Grotere flexibiliteit
  • Krachtige spierfunctie
  • Diepe, gezonde ademhaling
  • Verminderd stress
  • Vergroot balans in lichaam

Pilates is voor iedereen

Pilates is geschikt voor jong en oud, voor mensen in topconditie of juist met lichamelijke klachten of herstellende van blessures. Je traint altijd op je eigen niveau. Het heeft tijd nodig om de nieuwe gezonde bewegingen eigen te maken. Maar door de goede opbouw merk je al snel de voordelen op.

Groepsles

De Pilateslessen zijn in klein groepsverband. De maximale groepsgrootte is zes personen. Ieder lichaam is anders en vraagt om verschillende aanwijzingen. Maartje geeft iedereen de juiste persoonlijke aandacht en tijd zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van bewegen. Door deze persoonlijke manier van werken boek je eerder vooruitgang.

Klaar om van start te gaan?

Klik hieronder voor de actuele lestijden.

Privéles

In een privéles bespreekt Maartje je wensen en behoeften. Aan de hand van een behandelplan gaan jullie samen de klachten te lijf of werken aan een fitter lichaam. Je leert controle te krijgen over al je spieren. Je begrijpt je lichaam beter, waardoor je daadwerkelijk iets kunt veranderen. Door deze persoonlijke manier van werken wordt eerder voorruitgang geboekt.

Klaar om van start te gaan?

Stel het niet langer uit en neem vandaag nog contact op met Maartje.

 

Maartje Arntz

Voorstraat 66, Asperen

06 - 250 50 298

maartje@f2mm.nl

© 2022 Food 2 Move Your Mind  | KvK: 61931861 | Privacy